ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (GELASAKIS SHIPPING & TRAVEL CENTER)

Σύντομο Ιστορικό:

Η εταιρία GELASAKIS SHIPPING & TRAVEL CENTER (STC) ιδρύθηκε στη Σούδα το 1984 και γρήγορα αναπτύχθηκε σε μία από τις πιο δυναμικές επιχειρηματικές μονάδες της Κρήτης στη ναυτιλία και το ταξιδιωτικό τομέα. Σήμερα λειτουργεί δύο (2) γραφεία στη Σούδα, ένα (1) γραφείο στα Χανιά και δύο (2) γραφεία στον Πειραιά, προσφέροντας κάθε είδους ναυτιλιακή υπηρεσία, husbanding, rental equipment, supplying (Ξενοδοχεία, εκδρομές, λεωφορεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων-ιδιόκτητες εταιρίες).

Περιγραφή Δραστηριοτήτων & ερευνητικών ενδιαφερόντων:

Στόχος της εταιρίας STC είναι να προσφέρει αποτελεσματικά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πλοιοκτήτες, χειριστές, εμπόρους και ναυλωτές με ασφαλή και έγκαιρο τρόπο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η συνεργασία της εταιρίας με διάφορους ελληνικούς λιμένες, καθώς και η σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών με ορισμένες από τις μεγαλύτερες ναυτιλϊακές εταιρίες στην Ελλάδα, όπως είναι η Blue Star Ferries και η Superfast Ferries. Επίπλέον, από το 2006 η STC παρέχει υπηρεσίες σε εταιρείες που διαχειρίζονται πολυτελή σκάφη, ενώ από το 2015 αποτελεί τοπικό πράκτορα μιας σειράς εταιρειών που διαχειρίζονται κρουαζιερόπλοια. Τέλος, η εταιρία είναι πιστοποιημένη και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με το πρότυπο του συστήματος ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001: 2000, που ισχύει για το Ναυτιλιακό και Ταξιδιωτικό Κέντρο από το 2008.

Ρόλος στο Έργο Έρευνας και Καινοτομίας:

Ο βασικός ρόλος της εταιρίας στο προτεινόμενο έργο είναι η δημιουργία καναλιών επικοινωνίας με την τοπική παραγωγική τάξη και η έμπρακτη στήριξη και προώθηση του τελικού προϊόντος, τόσο στους επισκέπτες κρουαζιέρας, όσο και ευρύτερα στο σύνολο του τουριστικού κοινού.

Accessibility